Yeni Ofisimize Taşındık

Jan 20, 2016

İstanbul’un en güzel semtlerinden birisi olan Anadolu Hisarı’ndaki yeni ofisimize taşındık. Yeşil bir bahçe içerisinde yer alan iki villanın birleştirilmesiyle oluşturulan ofis projemiz sayesinde artık çok daha geniş ve keyifli bir çalışma ortamına sahibiz.

 

Dört katta yaklaşık 650 metrekarelik bir alana yayılan yeni ofisimizde bahçe katını eğlenceli vakit geçirmek üzere düzenledik. Birinci ve ikinci katlar tasarım bölümleri ile toplantı salonlarına ayrılırken çatı katında çok kapsamlı bir arşiv ile fotoğraf ve maket atölyeleri yer alıyor. Çalışma alanlarında ve ıslak zeminlerde Kale’nin seramik ürünlerini kullandık, merdiven ve koridorlarda ise Türk mermerleri arasında özel bir yeri olan Muğla New York mermerini seçtik. Tüm çalışma alanlarımızda Koleksiyon Mobilya’yı tercih ettik. Toplantı odasındaki ve bahçe katındaki masalarımız ise Contemporary Eco Woods tarafından bizim ihtiyaçlarımıza göre özel olarak üretildi. İç mekânlarda şeffaflığı sağlayabilmek adına binaların eski halinde yer alan birçok bölücü duvarı kaldırarak yerine Rota Wall firmasının cam bölme duvar sistemlerini kullandık.

 

Üyesi olduğumuz GLBA (Global Local Branding Alliance) 2016 toplantıları takviminde Mart ayında Chengdu – Çin Halk Cumhuriyeti ve Eylül ayında İstanbul – Türkiye bulunuyor. Dolayısıyla bu yıl yeni ofisimizde uluslararası GLBA toplantısına ev sahipliği yapacağımız ve dünyanın yedi bölgesindeki ileri gelen ambalaj tasarımı ofislerinin yöneticilerini ağırlayacağımız için heyecanlıyız.

Share this article with